WOKBAR

WOKBAR Wokbar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wokbar. Meer weten? Ontdek meer

12 mrt 2022 om 15:25 Eten is top, dat is duidelijk. Wat ik benadrukken dat ze zeer professioneel werken. Het eten is steeds op tijd, is nog zeer warm en de drank in je bestelling is gekoeld! Dit is vrij uniek aangezien hun reistijd tot mijn huis 20min bedraagt! Super!
1 mrt 2022 om 19:04 Niks gekregen en een plots een berucht wegens technische redenen geen levering ( keuken niet open ) Betaald .. Dag erop naam en rekeningnummer gevraagd , bijna een week verder maar nog niks op de rekening !
27 feb 2022 om 5:29 Top
24 feb 2022 om 23:58 La commande fut un délice ! Bravo et merci pour tout !
21 feb 2022 om 11:09 Lekker eten , veel ajuin, jammer ik had mijn wok zelf samen gesteld en dat had ik niet aangeklikt.
11 feb 2022 om 21:09 Excellent plat que du frais appétissant un délice je note 5/5
9 feb 2022 om 15:07 Mooi op tijd en goed warm. Super lekker
9 feb 2022 om 14:29 Altijd op tijd, altijd warm en altijd lekker :)
7 feb 2022 om 22:57 Geen opmerkingen, was heel lekker en warm
1 feb 2022 om 14:31 Heel erg snel geleverd perfect voor de middag pauze. Altijd zeer tevreden over jullie kwaliteid en vriendelijke service! Zeker een aanrader.
27 jan 2022 om 20:46 Echt super lekker!! Zo vers en warm aangekomen! Goed gekruid zeker gaan wij vaker bestellen!!!echt een aanrader !!!